Da politiet kom fram til stedet fant de to gutter, en 15-åring og en 16-åring, i kamp på utendørsområdet utenfor skolen. Begge skal være elever ved skolen.

LES OGSÅ: Har henlagt anmeldelse

Patruljen fikk stanset basketaket, og avhørte begge parter. Det er ifølge operasjonssentralen for politiet på Romerike noe uklart hva som er årsaken til slåsskampen.

Etter avhøret lot politiet de to fortsette skoledagen.

Begges foresatte er varslet, og det ble antydet overfor politiet at det vil bli levert inn en anmeldelse fra en av partene.

LES OGSÅ: Får fortsette med medisinen

I tillegg skal Jessheim videregående skole nå vurdere hendelsen og gjøre seg opp en mening om de bør reagere på slåsskampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.