Politiets utlendingsenhet på Trandum har sagt opp kontakten med Badet opplærings- og aktivitetssenter (BOA) i Eidsvoll.

BOA har hatt makuleringsoppgaver for utlendingsenheten.

OPPSIGELSE TIL KOMMUNEN

– Politiet er under omorganisering. Politiets fellestjenester (PFT) er opprettet for å samordne alle anskaffelser og avtaler for hele politinorge. Alt med avtaler og kontrakter skal sentraliseres, opplyser seniorrådgiver Nils Erik Nylén Berg i oppsigelsesbrevet til Eidsvoll kommune. 

ANBUDSKONKURRANSE

– På bakgrunn av dette har det vært en anbudskonkurranse vedrørende makulering. Konkurransen er gjennomført i henhold til de lover og regler som gjelder, og PFT har nå valgt ny leverandør for politiet. Innfasing av ny leverandør vil skje på Trandum 2. mai.

Fakta

Politiets utlendingsinternat

  • Politiets utlendingsenhet (PU) driver Politiets utlendingsinternat på Trandum. Ved utlendingsinternatet oppholder det seg personer som ikke har lovlig opphold i Norge.
  • Internatet blir i hovedsak brukt for å sikre gjennomføring av tvangsreturer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.