Syklisten ble påtruffet nordover i sørgående kjørefelt.

NATTLIG SYKKELTUR

– Dette skjedde rett over midnatt til onsdag. Det var en kvinnelig syklist i 30-årene som var på vei fra Kløfta i retning Jessheim, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Kvinnen fikk et forenklet forelegg for hendelsen.

FARLIG PÅ TRAFIKKERTE VEIER

Politiet får innimellom melding om hendelser som involverer syklister eller fotgjengere på sterkt trafikkerte veier.

– Vi får som regel en god del meldinger når dette skjer, forteller operasjonsleder. – Det er bra. Dette er hendelser vi vil ha beskjed om. Å ferdes på motorvei med sykkel eller til fots er ikke ønsket.

LES OGSÅ: E6 ved Minnesund helt stengt etter funn av setningsskader

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.