«Meldinger om svært glatte veier i både Akershus og Østfold. Henstiller bilister til å kjøre etter forholdene», var oppfordringen fra Øst politidistrikt på Twitter torsdag kveld.

Og utover kvelden er veiene mange steder blitt stadig glattere. Noe som har ført til flere ulykker og utforkjøringer.

Cirka klokka 21 meldte både politiet og brannvesenet om en utforkjøring på E6 i sødgående retning mellom Jessheim og Køfta. En personbil hadde kjørt i grøfta. Mest sannsynlig er det kun materielle skader, skriver politiet på Twitter.

Kort tid etter kom meldingen om en ny E6-ulykke. Denne denne gangen ved avgjøringen til Jessheim syd. Her skal det være snakk om en kjedekollisjon.

«Det er svært glatt på stedet», twitrer 110-sentralen på Romerike.

Fra politiet er beskjeden: «En bil kjørte sydg, mistet kontrollen og kom over i nordgående. Tre andre biler kolliderte som følge av dette. Ingen personskade.»

Deretter kom en melding om en ny ulykke ved Nordby stasjon på riksvei 174. Her skal tre biler være involvert.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.