I løpet av natta har de måttet rykket ut til flere hendelser.

– Seks personer har blitt bortvist fra Sundet i løpet av kvelden og natta, forteller Arild Bråten, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Ei kvinne endte også kvelden i arresten etter å ha tatt kvelertak på ei dame, før hun skjelte ut og spyttet på politiet.

– Hun vil bli anmeldt for kroppskrenkelse og vold mot offentlig tjenestemann, sier Bråten.

Hendelsen fant sted rundt halv ett, natt til søndag og kvinnen var i 20-årene fra Eidsvoll.

På Jessheim ble to menn bortvist. En i 30-årene fra Ullensaker og en i 20-årene fra Kristiansand. Sistnevnte valgte å ikke etterkomme politiets forelegg.

– Han ble derfor tatt med til arresten og vil bli anmeldt, sier operasjonslederen.

Litt over klokka tre fikk politiet melding om fem personer som var i slåsskamp på Jessheim.

– Det var fem personer som kranglet eller sloss. Vi fikk kontroll på de fleste. Ingen er pågrepet, men politiet har opprettet en sak.

Også i Gjerdrum ble politiet tilkalt.

– Det var en mann som utagerte. Han skal ha slått til en vakt på stedet, og da politiet kom satte han seg opp mot oss også, sier Bråten.

Mannen, som var i 30-årene fra Gjerdrum, vil bli anmeldt for hindring og forulemping av offentlig tjenestemann.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.