Høyre-leder Christoffer Nyborg har rettet en interpellasjon til neste kommunestyremøte der han foreslår at kommunen går i dialog med grunneiere nær stasjonen for å få etablert private parkeringsplasser eller parkeringshus.

– Parkeringssituasjonen ved stasjonene er helt håpløs, påpeker Nyborg.

– Det er i dag ikke mulig å få parkeringsplasser til 08-togene verken i Sundet eller på Eidsvoll Verk.

– Når og hvordan har behovet for flere parkeringsplasser blitt løftet fram i Jernbaneforum for Hovedbanen og Gardermobanen, spør Nyborg.

– Når og hvordan er behovet blitt videreformidlet til Bane NOR, og foreligger det konkrete planer for utvidelse av parkeringsmulighetene ved Eidsvoll Verk og Eidsvoll stasjon?

Nyborg foreslår at kommunen nok en gang tar kontakt med Bane NOR for å finne muligheter for parkeringsutvidelser, og altså, tar initiativ for anleggelse av private parkeringsplasser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.