Like før klokka halv tre natt til lørdag fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt ut av vegen langs Algarheimsvegen på Jessheim.

OVER LOVLIG VERDI

– Føreren av bilen ble mistenkt for kjøring under påvirkning av alkohol, og han blåste til over lovlig verdi, opplyser operasjonsleder Kristian Engh i Øst politidistrikt.

POLITIET OPPRETTET SAK

Ifølge operasjonslederen var føreren av bilen en mann i slutten av 20-åra fra Frogner.

Han ble tatt med inn til legevakta for blodprøvetaking, og politiet har opprettet en sak på hendelsen.

LES OGSÅ: Røykende menn i 50-årene avslørt av mistenkelig lukt i korridorene 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.