28. februar er en merkedag for canadieren som ikke hadde noen planer om å fortelle tollerne at han hadde 180.000 kroner i lomma da han skulle forlate Norges hovedflyplass. For der støtte han nemlig på valutahunden Duke som markerte for funn av større pengebeløp, og da var løpet kjørt.

– Vi festet ikke lit til forklaringen om opphavet til pengene, derfor ble hele beløpet på nær 180 000 kroner beslaglagt, melder Tolletaten.

Alle beløp over 25.000 kroner skal deklareres ved innreise til eller utreise fra Norge. I 2015 avdekket tollere og valutahunder 52 millioner kroner i udeklarert valuta.

LES OGSÅ: Organisert kriminalitet på Gardermoen - fire menn tatt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.