På oppdrag for Statens vegvesen er Veidekke Entreprenør AS i gang med å ruste opp busstopp langs fv. 428 i Olstaddalen. Disse arbeidene skal være ferdig før sommerferien.

eidekke skal på oppdrag for Statens vegvesen gjøre tiltak på busstoppene i begge retninger langs fv. 428 i Olstaddalen. På busstoppen i retning Ask skal det bygges ny avsats og leskuret byttes. I retning Kløfta skal det bygges et fortau ved krysset med fylkesveg 429 hvor det også blir lagt til rette for kantstopp for buss. De nye busstoppene vil være mer trafikksikre enn eksisterende stopp.

Arbeidene med opprustingen er allerede i gang og vil være ferdig før sommerferien. Busstoppene vil være åpen for trafikk i hele perioden hvor de rustes opp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.