3.-klassinger i Eidsvoll får gratis sesongkort på Råholt Bad.

Tilbudet ble første gang gitt for skoleåret 2017/2018. Nå gjentas det for elever som går i 3. klasse for skoleåret 2018/2019. Gratisperioden varer til 31. desember, og tilbudet gis til elever i både Eidsvolls kommunale barneskoler og Steinerskolen Eidsvoll, som Råholt Bad har fått navneliste på.

– Den enkelte elev registreres med navn og foto i billettsalget på Råholt Bad. Det betales kun en egenandel på 100 kroner for det personlige chiparmbåndet, som kan kodes om til klippe- eller sesongkort etter gratisperioden. Råholt Bad minner om at barn under 10 år aldri må bade alene uten å bli passet på av en voksen, opplyser Eidsvoll kommune på sin nettside.

Råholt Bad ønsker med gratistilbudet å gi elevene muligheten til å drive vanntilvenning i tillegg til å øve eller vedlikeholde svømmeteknikk.

– Vel møtt til mange hyggelige bade- og svømmeturer til Råholt Bad i høst, står det i meldingen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.