– Det var flere gode kandidater, men til slutt landet vi på disse fem finalistene. De viser at det finnes mange sjefer på Øvre Romerike som gir mennesker en sjanse selv om de har utfordringer eller hull i CV-en, sier Gry Kristin Hosøy, juryleder og NAV-leder på Ullensaker.

Dette er finalistene:

Gaute Heimholt, butikksjef på Kiwi Eidsvoll, Kenn Nielsen, enhetsleder i Nannestad kommune, drift og vedlikehold, Sylvia Aastad, enhetsleder på Pro Jessheim Øst, Therese Bernstrøm Næs, hotel manager hos Clarion Hotel & Congress og Comfort Hotel Runway, og Marianne Stenberg, enhetsleder ved Valstad sykehjem.

Man kan stemme på sin favorittsjef på Facebook-siden for kåringen fram til 31. desember.

LES OGSÅ: – Arbeidslivet trenger dem som våger å ta sjansen på å ansette de uten CV

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.