– Vi reparerer skadene i så stor grad som mulig. Det blir betydelig billigere enn å skifte delene, og går mye raskere. Det blir dermed også billigere for forsikringsselskapene. Dessuten tar det som regel litt tid før nye deler er på plass. Kunden sparer derfor mye tid. Det hender at vi utfører nødreparasjoner slik at turister som er uheldige og får skader på bobilen når de er på ferie kan komme seg raskt videre. Det setter de pris på, sier Rolf Møller.

VOKSENDE MARKED

Han eier bedriften, som holder til i Bønsdalen, sammen med Egil Gundal. De startet verkstedet for tre år siden, først som et tillegg til annen jobb.

– Det ble imidlertid for mye jobbing, og for ett år siden satset vi på dette på fulltid, sier Møller.

De jobber begge i verkstedet. I tillegg er det én person på deltid.

Han forteller at bobilmarkedet er voksende.

– Vi får også inn bobiler fra forhandlere. Vi reparerer også karosseriskader på personbiler, campingvogner og tilhengere, sier Møller.

BILLIGERE Å REPARERE

Han forteller at dersom de skulle skiftet den skadde delen, det vil si sideplata, på en bobil de har inne akkurat nå ville det kostet om lag 200.000 kroner. Den blir dermed rettet, sparklet og lakkert.

– Ved å reparere skaden kan vi klare det for om lag 60.000 kroner, inkludert lakkering. Og lakkereren har vi i samme bygg, rett under oss. Vi samarbeider også godt med Reklamehuset på Råholt når det er behov for ny dekor på bilene, sier Møller.

LES OGSÅ: – Dette er vårt paradis

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.