Statsminister Erna Solberg trives så godt i Hurdal at hun nok en gang tar med seg hele sin regjering og legger budsjettkonferansen til Hurdalsjøen hotell og konferansesenter.

For fjerde år på rad har regjeringen booket hele hotellet og området rundt i noen hektiske dager i mars. Det kom fram under Hurdal næringlivsfrokost på hotellet torsdag.

LES OGSÅ: Hurdal kan bli fast regjeringssted

JOBBER DØGNET RUNDT

- Jeg har vært i møte på statsministerens kontor og kan bekrefte at regjeringen legger sine budsjettkonferanse til Hurdal også i år, sier hotelldirektør Pål Gjerstad.

Han forteller at personalet jobber døgnet rundt for å legge forholdene til rette for Norges fremste politikere.

- Det er spennende og hardtjobbende kunder, som krever mye av oss, sier direktøren.

Ifølge ham ligger ikke de sentrale politikerne på latsida når de er på denne hotellturen.

- De jobber døgnet rundt, forteller Gjerstad.

SE OGSÅ: Har booket hele hotellet i tre dager

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.