– Veksten er svært gledelig og viser at strategien med å styrke kollektivtilbudet lokalt fungerer. Et attraktivt kollektivtilbud er avgjørende for at vi skal nå målet om å møte veksten i persontransport med gåing, sykling og kollektiv, sier fylkesordfører Anette Solli. - Overgangen til et mer fleksibelt rutetilbud med bussmating til skinnegående transport, gir gode resultater. Det viktigste er at flest mulig får et effektivt alternativ til bilen, og tallene viser at utviklingen går i riktig retning, sier hun.

I Oslo var veksten i 2016 4,5 prosent, i Akershus 6,1 prosent. Dette er 350 millioner påstigninger totalt, 16 millioner flere påstigninger enn året før. Det er 44.000 flere hver dag.

Passasjerer kan bli bøtelagt for manglende bruk av bilbelte i buss: Allikevel kan man stå i midtgangen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.