Fredag 06. januar fylte rektor Toril Skovseth på Ås skole 60 år. Dette ble behørig markert.

- Alt var en overraskelse så hovedpersonen ikke skulle skjønne noe. Det startet med servering av kake på personalrommet. Tidligere sjefer av hovedpersonen var spesielt invitert. Det var taler og gaver som seg hør og bør da rektor fyller rundt år, sier Jan-Olav Sveen.

BRANNØVELSE

Da skoleklokka ringte inn etter markeringen, trodde nok rektor at dette var alt, men den gang ei.

- Vaktmester startet brannøvelse, så alle elevene møtte rektor på oppstillingsplassen med bursdagssang. Så gikk turen til gymsalen der hun ble plassert på scenen i en dronningstol med krone på hodet og rektorkjede som ble laget av første trinn, forteller han.

Alle klasser bidro med tegninger og hyggelige ord. Det ble sunget sanger og 6. trinn hadde bakt boller til alle.

LES OGSÅ: Flagget til topps på Ås skole

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.