Konkursbo for La Casa Eidsvoll AS er opprettet. Bostyrer er advokat Gjermund Pekeberg.

– Villa de Eidsvoll har vært stengt noen måneder. Det er ingen virksomhet der, og dette er restene som er igjen. To ansatte er sagt opp, og det er opplyst å være én million i gjeld og null i eiendeler, sier Pekeberg til EUB.

– Er det kommet inn store økonomiske krav?

– Det er et par større krav, og det er noe utestående. Det dreier seg om offentlige krav og krav fra leverandører, sier Pekeberg.

EUB har i lengre tid – etter at restaurantdørene ble stengt – forsøkt å få en kommentar fra innehaveren av restauranten og gårdeier. Ingen av disse har respondert på våre gjentatte henvendelser.

– Det er selvsagt alltid trist med konkurser, sier Gjermund Pekeberg.

LES OGSÅ: Fikk ikke lønn – gikk til politiet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.