Legevakta på Jessheim lå i årevis i Tronsheimsvegen 60, inntil den ble flyttet til Helsehuset på Jessheim nord nylig. Ringen apotek som holder til i Gotaasalleen 11, tok ballen umiddelbart.

FLYTTER

– Vi åpner nytt apotek der i mai måned etter ombygging. I dag er det flere små rom der, men vi trenger et stort lokale til kundene våre, sier eier Beryll Kristensen.

– Hvorfor flytting?

– Fordi dagens lokaler har vært altfor små i flere år, med under 100 kvadratmeter. I Trondheimsvegen får vi 180. Dessuten er det godt med parkering der, noe vi har savnet utenfor dagens lokaler, påpeker hun.

En annen fordel for dem beliggenheten under legesenteret.

– Det passer oss bra siden vi jobber mye med helseskader. Vi kommer til å samarbeide godt med dem, og vi gleder oss veldig, sier Kristensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.