Det er formingsavdelingen som forsvinner først, men demonteringen i søndre del av hovedbygingen har også startet. Nordre del består.

- Etter at rivingen er ferdig i januar, starter vi med grunnarbeider og betongarbeider, forteller prosjektleder Olav Soldal hos hovedentreprenøren Backe Romerike AS på Kløfta.

Det er R3 Entreprenør AS i Oslo som står for rivingen. Grunnarbeidene er Ole Martin Almeli (OMA) AS i Eidsvoll som utfører, og øvrige underentreprenører er Norengen AS i Nannestad for elektro, Bryn Byggklima i Asker for ventilason og Rognstad VVS i Hurdal for rørarbeider.

Den nye ungdomsskolen skal etter planen stå ferdig våren 2019. Fram til da må undervisningen foregå i brakker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.