Hun bor i én av leilighetene i 2. etasje på Torget i Sundet, og hadde fått besøk av to gode venninner fra Oslo og Drammen. Da de skulle hjem oppsto en aldri så liten utfordring.

Venninnen i rullestol kom seg ikke ned trappen da heisen sto. Heldigvis kom brannvesenet til unnsetning.

– Begge satt i rullestol, og den første venninnen min kom seg trygt og fint ned med heisen. Da den andre skulle ned sto plutselig heisen fast og vi kom ingen steder. Da skal jeg fortelle deg at gode råd var dyre en kort stund der, sier Høibraaten.

Etter hvert kom de på at det kunne være en mulighet å ringe brannvesenet.

– Vi ringte 110 og minutter senere var brannfolkene på plass. De sørget for å få både venninnen min og den store og tunge rullestolen ned til bakkenivå. De leverte en fenomenalt imponerende jobb. Jeg vil rette en stor takk til dem, sier Høibraaten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.