Russen i Ullensaker har i årevis gjennomført et rebusløp. I år foregikk dette i svært gode former, 19. april.

– Vi er veldig fornøyde med russens oppførsel. Tidligere har det vært mange negative hendelser og sjokkerende oppførsel rundt løpet, men altså ikke i år. Og det vil vi gjerne formidle, sier politiførstebetjent Anne Kathrine Hofseth Gundersen ved Ullensaker lensmannskontor.

Hun forteller om god dialog mellom russ, politi og kommune.

FIN OPPLEVELSE

Da russen startet stilte politiet med fire betjenter og kommunen kom med seks fra kommunens utekontakten og rusteam.

– Vi opplevde mange positive og glade russ som holdt seg til retningslinjene i veldig stor grad. De fikk søppelsekker og hansker av oss, og de stedene vi sjekket etterpå var godt ryddet. Det har heller ikke kommet noen klager på dem i etterkant. Vi var alle enige om at dette var en fin opplevelse, og tilbakemeldingene fra russen var at de synes det var fint å ha oss med på laget. Nå håper vi selvsagt at den positive trenden fortsetter framover i russetiden, påpeker Gundersen.

LES OGSÅ: Her bygges russebussene som vinner priser

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.