Da stiller klubbens medlemmer med informasjon og innsamlingsbøsser på Romerikssenteret. Målet er å samle inn penger til Rotarys kampanje for å utrydde den uhyggelige sykdommen poliomyelitt.

- Og husk, for hver krone vi får inn, bidrar Bill Gates og hans fond med to kroner, sier Gro Holt, president Kløfta Rotaryklubb.

Ofre for polio kan bli lammet i ulike deler av kroppen. I visse tilfeller angriper viruset lungene, og det kan være livstruende. I begynnelsen av forrige århundre førte polio til tusenvis av dødsfall. Først på 1980-tallet begynte vaksineinnsatsen for alvor å få bukt med sykdommen.

- I dag er det nesten bare i Afghanistan og Pakistan det fortsatt er risiko for å bli smittet med polio. Mandag 24. oktober er verdens poliodag. Vil du vite mer om arbeidet, kan du treffe representanter fra Rotary på standen på Romerikssenteret førstkommende lørdag, og du får anledning til å gi et bidrag til den endelige utryddelsen av polio du også, sier Holt.

LES OGSÅ: Mottok sin 5. Paul Harris Fellow-utmerkelse

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.