Firmaet har nylig etablert en avdeling på Råholt, og det er det store markedet på Øvre Romerike som frister.
- Det er like mye skadedyrproblemer her som i Oslo, sier daglig leder Trond Dyrli.
Det nye avdelingskontoret på Råholt har tre ansatte. Selv om det først og fremst er mus og rotter som lager store problemer for folk, tar firmaet seg av også andre plagsomme kryp.
- Mange har problemer med maur om sommeren. Dessuten har vi de siste fire-fem årene sett en stor økning i antall veggdyr. Disse kan gi folk mye ubehag, sier Dyrli.
Firmaet er underlagt strenge regler for virksomheten, men for å få bukt med utyskene må det brukes gift.
- Vi har stort fokus på sikkerhet og på å bruke riktig metode. Ulike dyr krever ulik framgangsmåte. Å bruke et firma er tryggere enn å legge ut rottegift på egen hånd. Vi har ansvaret, og vi vet hva vi driver med, sier Dyrli.
Firmaet vil betjene hele Øvre Romerike, med Ullensaker og Eidsvoll som satsingsområder.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.