Initiativtakerne bak Sykkelbyen Jessheim ønsker å vise fram hvor mange fine sykkelturer en kan legge inn ved kun å følge sykkelveiene. Derfor har de lagt årets sykkelrebus-orientering til kun sykkelveiene denne gangen.

Trekning av premier

Hele 13 poster er satt ut. Dette er A3 plakater med bokstaver som deltakerne skal samle sammen og sortere for å finne løsningsordet som består av totalt 20 bokstaver. Postene vil henge ut til 15. oktober.

– De som vil være med i trekningen av flotte premier må sende oss løsningsordet innen utgangen av 16. oktober. Vi har fått med Aurskog Sparebank til å sponse en sykkel, mens flere lokale bedrifter gir mange spennende premier alt fra gratis pizza til hudpleieprodukter, sier lederen bak Sykkelbyen Jessheim, Sidsel Skjelmerud.

Jakte løsningsord

Når løsningsordet er funnet, er det bare å melde dette inn til Sykkelbyen Jessheim sin facebookside eller på telefon til organisasjonen.

Det er nå fjerde året på rad at Sykkelbyen Jessheim organiserer rebusorientering. Høstens sykkelrebusløp er det niende i rekken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.