Russetoget hadde som seg hør og bør flere velrettede poeng fra Eidsvoll-russen. Både lokalavisen, politikere og aktuelle hendelser ble omtalt. I talen rettet visepresident Frida Lindholt seg direkte til foreldre og medruss.

– Jeg beklager til alle foreldre som har mistet nattesøvn, blitt vekket 05 eller måtte stille som sjåfør til alle døgnets tider, sa hun før hun videre skrøt av russens innsamlingsevne.

– Vi fikk inn over 80.000 kroner til kreftsaken og vi delte ut 25.000 til Bøn Unified, fortalte visepresidenten.

vant beste eksteriør

Russebilen Destilleriet fra Eidsvoll var ikke som alle de andre russebussene. Gjengen hadde lagt stor innsats i utseendet på vanen og ble belønnet med Beste eksteriør på Landstreffet på Lillehammer. Det synes russ Fredrik Klaseie var veldig stas.

– Temaet er litt bondsk og med fokus på destilleringsprosessen. Som du ser så er det en pickup av tre med en fyr som sitter og drikker sprit bakpå, sier han.

– Hvordan har russetida vært?

– Nydelig, bekrefter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.