Natt til søndag måtte politiet rykke ut til et område ved Gardermoen Motorpark, der flere av årets lokale russebusser hadde tatt oppstilling for nattas festligheter.

– Her måtte vi bortvise tre russebusser med tilhørende folk, forteller operasjonsleder Kari Monsen ved Øst politidistrikt. 

- Det er foreløpig lite klager på russefeiring fortsatt, men våren er i anmarsj, og noe mer støy er nok å forvente, melder politiet.

Ellers meldes det om en rolig natt på byen, i mer sentrale strøk.

– I Jessheim sentrum ble to menn i midten av 20-årene bedt om å fjerne seg fra sentrum, og etterkom de pålegget fra politipatruljen. Natta der har derfor forløpet seg rolig og greit, sier Monsen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.