Ved 07-tida lørdag morgen rykket Øvre romerike brann og redning ut til Andelva etter melding og gress og markbrann.

– Det er omlag 40 kvadratmeter som er svidd av, omlag 150 meter fra veien ved Andelva, opplyser 110-sentralen.

Man mistenker at en engangsgrill er årsaken. Da nødetatene kom til stedet var det fyr på grillen og uåpnet mat ved siden av.

– Brannen er slukket, men vi er fortsatt på stedet, opplyser operatøren på 110-sentralen. 

Løp fra stedet

Politihelikopteret ble også satt inn.

– Helikopteret observerte brann ved overflyvning. Så samtidig tre personer løpe fra området det brant, skriver politiet på Twitter.

Politiet har gjennomført søk, men ikke funnet personene.


LES OGSÅ: Familien havnet midt i skogbranndrama

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.