• Koste seg: Elgene så ut til å trives der ute på jordet. Foto: Hans Jørgen Borgen

– Våkna opp til sju elg foran soveromsvinduet i dag, skrev han på Facebook-siden sin onsdag morgen.

Borgen tok bilder av de fine dyrene 06.15.

– Det var seks stykker på jordet og én i skogkanten. Den i skogkanten virket å være den største oksen. Har sett de tidligere også, og da har den holdt avstand, utdyper Borgen til EUB.

Han bor på Fjellberg i Nordkisa. Borgen legger ikke skjul på at det var en fin opplevelse å se de sju elgene like i nærheten.

– Det er ofte mye elg og rådyr her på høsten før tresking, men sjelden jeg ser så mange samlet, sier Borgen.

«Stilig. Håper du har fått leieinntektene i forkant. Er ikke sikkert det blir mye korn igjen å høste etter at de er ferdige, skriver varaordfører og partikollega i Høyre, Willy Kvilten på Facebook.

LES OGSÅ: Ble felt for mange voksne elger i Nannestad i fjor

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.