– Her har vi gode sitteplasser, og det har blitt etablert et kjempegodt miljø på kort tid, sier Næss.

Da han kom til Råholt oppdaget han raskt at det manglet en spillkiosk der det er mulig å følge med på alt fra travløp til fotballkamper. Han hadde et ønske om å gjøre noe med dette, og den 16. juni var det offisiell åpning.

GOD START

– Dette har gått over all forventning, og foreløpig har tallene vært svært positive. Jeg forsøker å være litt sosial med kundene, det er ikke nødvendigvis alle som kommer innom for å spille, forklarer Næss.

Han forteller at det ved flere anledninger har vært snakk om fulle bord, og selv om det tar tid å bygge en solid kundekrets har tippekiosken allerede fått flere faste kunder.

– Kommer folk først innom en gang kommer de som regel igjen om noen dager, sier Næss.

ER MED FRA LØRENSKOG

Tippekommisjonæren er på ingen måte en nybegynner. Han har over 15 års erfaring fra bransjen, og før han kom til Råholt har han blant annet vært innehaver av Sydhagen kiosk i Lørenskog. Der drev han blant annet andelslag på travspill, og selv om han har flyttet til Øvre Romerike betyr ikke det at han bare har nye kunder.

– Deler av kundekretsen fra Lørenskog har faktisk blitt med hit, forklarer han.

OPTIMISTISK

Hvis den gode utviklingen fortsetter har Næss stor tro på at tippekiosken vil klare seg bra,

– Man vet jo aldri hva som skjer i framtiden, men jeg regner med, og har en målsetting om at dette stedet blir værende her en god stund. Foreløpig er jeg optimistisk, sier tippekommisjonæren.

OPPTATT AV LOKALMILJØET

– Jeg er veldig opptatt av å hjelpe lokale lag- og foreninger, forteller Næss.

Denne tankegangen har blant annet bidratt til at Lørenskog Idrettsforening fikk et økonomisk løft via grasrotandelen i 2011. I løpet av et halvt år skaffet han klubben i underkant av 600 nye grasrotgivere.

HOBBY SOM JOBB

–Jeg elsker alt som har med sport å gjøre, og brenner spesielt for travsporten. På mange måter kan man nesten si at jeg har fått hobbyen min som jobb, sier tippekommisjonæren.

Fakta

Jørgen Roland Næss hadde offisiell åpning av tippekiosken Orakelet på Råholt den 16. juni. 

I kiosken er det mulig å spille spillene til Norsk Tipping, og Norsk Rikstoto. 

Næss har mer enn 15 år med erfaring fra bransjen, og tror det er gode muligheter for tippekiosken på Råholt.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.