Like før klokken 23 onsdag oppdaget en konduktør på toget til Oslo at en av passasjerene satt og sov med lemmet sitt ute.

– Da var toget på Jessheim stasjon, men patruljen vår rakk ikke frem før det var kjørt videre. Dermed plukket vi opp mannen på Lillestrøm stasjon, og kjørte ham i arresten, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt torsdag morgen.

Hvorfor eidsvollingen i 20-årene hadde behov for å lufte utstyret sier historien intet om, men hendelsen inspirerte uansett den operasjonslederen som hadde vakt onsdag kveld til å bedrive litt hverdagslyrikk:

En mann skulle ta toget hjem,

sovnet heller med hånden rundt sitt lem.

I arresten han endte, han bør lære seg å vente.

Så han slipper problemer med å ta den frem.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.