Gulating Gruppen som har ølutsalg over hele landet tar nå et oppgjør med shoppingfenomenet Black Friday. I stedet for tilbudspriser gir de ti prosent av totalsalget denne dagen til en frivillig organisasjon.

– Vi har nådd et metningspunkt i kjøpepress og er lei stadig nye tilbudsdager. Vi ønsker derfor en motreaksjon mot kjøpepresset, sier adm.dir. Rolf Ivar Skår.

SELGER BARE ØL: Vil bli størst og best

Hver ølbutikk velger selv hvilken organisasjon som skal få penger. Daglig leder Olav Grjotheim hos Gulating Jessheim vil gi dem til attføringstiltaket Heia Vita i Fetsund.

– Dette er et arbeidssenter som produserer trekassene vi har i butikken, og de som jobber der er fantastiske folk som fortjener en påskjønnelse. Jeg synes det er veldig fint at de kan komme ut i arbeidslivet, og det er viktig at slike tilbud opprettholdes, sier han.

Heia Vita ble etablert 2008 for personer med nedsatt funksjonsevne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.