– Det har vært god respons på eiendommen med mange nysgjerrige. Det er mye treff og kommentarer på annonsen, noe som er naturlig, da det er en unik eiendom som skiller seg ut for området, sier Kine Johansen Ruud, eiendomsmegler og fagansvarlig i Krogsveen avdeling Jessheim.

Det er absolutt ikke hver dag det legges ut eiendommer til åtte millioner kroner i Gullverket. Men så er det heller ikke så mange eiendommer av et slikt kaliber og med en slik beliggenhet – på hele Øvre Romerike. Den tidligere direktørboligen i Odalsvegen 104 har seks soverom, fire kjøkken – og utsikt over Jønsjøen.

Eiendommen er på rett i overkant av 3,8 mål. Boligen er tidligere benyttet som direktørkontor og boliger for de ansatte i Eidsvoll Almenning.

– Vi har allerede folk som har meldt sin interesse og skal se på eiendommen, sier Johansen Ruud.

– Er markedet klart for en eiendom til åtte millioner kroner i Gullverket?

– Eiendommer i denne prisklassen for området selges ikke daglig, men at denne eiendommen og det huset innehar de kvalitetene og potensial som noen er villig til å betale 8 millioner for, tror jeg absolutt. Det er en glede og en sjeldenhet å få muligheten til å selge en slik eiendommen, sier Johansen Ruud.

Det vil ikke bli markedsført fellesvisninger. Interesserte bes derfor kontakte megler.

LES OGSÅ: Flyttet til småbruk som hadde stått ubebodd i 50 år

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.