Men flere biler havnet i grøfta, blant annet en personbil i den bratte bakken i Holsetervegen i Gullverket.

Bakken var så glatt at selv ikke Eidsvoll kommunes vegskrape med drift på seks hjul og differensialsperrer, kom fram.

- Det bare skled, fortalte sjåføren.

I et forsøk på å få snudd den store doningen, kjørte han seg helt fast.

- Nå skal jeg sørge for at vi får kjettinger til doningen, sa den fortvilete sjåføren som måtte ringe etter bergingshjelp i kommunen.

En strøbil kom til unnsetning, men heller ikke den, med fullt lass og kjettinger, klarte å komme seg opp bakken på normalt vis. Lastebilen måtte rygge opp den halv kilometer lange bakken.

Flere småveger med snøføre, opplevde at vegdekket ble som ei skøytebane, men det lokale politiet har ikke fått noen meldinger om uhell.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.