Heller ikke saksbehandlerne skal det være lett å komme i kontakt med utover de fire timene. Publikum oppfordres til å ringe innenfor servicetorgets åpningstider. Unntaket er torsdag. Da har torget fysisk åpent fra 10 til 15.30.

Servicetorget i Ullensaker er fysisk åpnet til samme tid som Hurdal, men med lengre telefontid.

SELVBETJENING OG DIGITALISERING

Rådmannen i Hurdal sier at det er ØRUs nye hjemmesider som danner fundamentet for dialogen med innbyggerne i framtida.

– Sidene er basert på mer selvbetjening og digital samhandling, sier Bente Rudrud Herdlevær.

Mye av informasjonen som servicetorget hittil har behandlet analogt, finnes nå tilgjengelig hele døgnet på kommunens hjemmeside. Det er bakgrunnen for at servicetorget i rådhuset fra september reduserte tilgjengeligheten for fysisk oppmøte og telefonsamtaler.

– Kortere åpningstid har gitt mer tid til å følge opp henvendelsene fra innbyggerne, noe som fører til raskere saksbehandling, sier rådmannen. Men selv om du ringer til Hurdal når servicetorget er åpnet, er det ikke sikkert at du kommer dit likevel.

– Kommunene i Gardermo-regionen samarbeider mye, også om sentralbordtjenesten. Det betyr at Hurdal i perioder tar telefonhenvendelser fra andre kommuner og motsatt, opplyser rådmannen.

ØRU-kommunene har ikke like åpningstider, men alle er med i samarbeidet om å ”passe” telefonen til de andre kommunene.

I Ullensaker er de fysisk til stede på servicetorget fire timer og da til samme tider som i Hurdal, men der svarer de på telefonen mellom klokka 08.30 og 15.00.

Nannestad har åpent servicetorg både fysisk og per telefon fra 08. til 15.30 hver dag.

I Eidsvoll treffer man folk på servicetorget fra 08 til 15.30, hver dag unntatt torsdag. Da er det åpent til 16.24.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.