- Vi setter opp et ekstra rushtidstog fra Hamar på morgenen. Dette stopper på Eidsvoll, og det pendlertoget som tidligere gikk klokka 07.35, får ny avgangstid, forteller Mari Bragstad som er seksjonsleder for informasjon og samfunnskontakt i NSB Øst.
De nye rushtidstogene får avgang klokka 07.12 og klokka 08.12 fra Eidsvoll stasjon, og begge stopper også på Lillestrøm stasjon.

8 TOG I MORGENRUSHET

- Fra Eidsvoll vil det heretter på hverdager gå hele åtte tog i rushtida mellom klokka 06.52 og klokka 08.31. Dette blir et svært godt tilbud, sier Bragstad.
Det ekstra morgentoget kommer i forbindelsen med ruteendringene.

RUTEENDRINGER

- Ruteendringen 2016 blir nå endelig fullført med åpning av Høvik, Blommenholm og Stabekk som har vært stengt i over to år. Ellers blir det stort sett minuttjusteringer på de fleste strekninger, kommenterer Bragstad.
Det nye dobbeltsporet langs Mjøsa er nettopp tatt i bruk, men strekningen er foreløpig for kort til at den gir merkbare effekter.
RETTELSE:
Det er ikke riktig at det blir flere tog fra Østfold, som det sto i en tidligere versjon av denne artikkelen. Det er som riktig er at flere tog fra Østfold skal kjøre helt til Stabekk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.