Det forteller Trond Øgård, én av driverne, til EUB.

- Vi skal utvide og drive mer med mat. Det krever en utvidelse, sier Øgård.

Han sier planen er å utvide bensinstasjonsbygningen med cirka 25 kvadratmeter. Utvidelsen er beregnet til en prislapp på cirka 1,5 millioner kroner.

- Når vil utvidelsen og det nye konseptet være på plass?

- Det har vi ikke noen eksakt dato på, men vi håper så raskt som mulig.

LES OGSÅ: Ble årets forhandler

Gjennom en årrekke har Shell-stasjonen i Sundet vært godt kjent for sin formidable kundeservice. Øgård forsikrer at den naturligvis vil bli opprettholdt, også etter utvidelsen.

- Ja, vi kommer til å fortsette som før, med unntak av utvidelsen av matkonseptet. Vi har kontakt med andre i bransjen, og har naturligvis fått rapporter på at matsalg er en viktig del av deres satsing. Derfor ønsker vi å følge etter, men vi skal beholde servicen og sjelen her. Det er noe av det som gjør oss unike, sier Øgård.

LES OGSÅ: Shell-dama gir seg etter 32 år med topp service

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.