Sikkerheten er det viktigste av alt. Derfor er tilsynet med bobiler og campingvogner hvert år helt nødvendig. Teknisk leder Dag Karlsen og leder Karsten Thorvaldsen har kalt sammen et stort team på Jessheim vegstasjon 6. mai, sammen med Statens vegvesen. Norsk bobil- og caravanklubb avdeling Øvre Romerike nærmer seg 500 medlemmer. Thorvaldsen og Karlsen mener langt flere har behov for ettersyn av sine sommerdoninger.

– Først og fremst gjennomgår vi det elektriske opplegget, så tar vi en grundig sjekk for å eventuelt finne gasslekkasjer, og sjekk av påløpsbremsen i draget, sier de.

Når Trafikktilsynet har gått over bremser får eieren et sikkerhetsbevis. Søndag er det ferdighetskjøring samme sted.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.