Den 19 år gamle kvinnen ligger fortsatt i kunstig koma på Ullevål sykehus, opplyser politiet til rb.no som omtalte saken først.

– Hun har gjennomgått flere operasjoner, men hennes situasjon er fortsatt uavklart, sier politiadvokat Guro Holm Hansen til rb.no.

LES OGSÅ: 19-åring alvorlig skadet etter møteulykke på E6

Den siktede sjåføren slapp unna ulykken uten store skader. Først ble han siktet for kjøring i påvirket tilstand, før siktelsen nå ble utvidet til å gjelde drapsforsøk.

Fredag ettermiddag ble han framstilt for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett, melder Romerikes Blad.

– Han erkjenner å ha kjørt bilen og han erkjenner i avhør å ha vært påvirket, sier politiadvokaten til avisen.

Sjåføren skal ha røyket hasj i forkant av kjøringen.Det skal være fare for bevisforspillelse mens politiet ettergår opplysninger fra avhør som er årsak til fengslingen.

André Berven, den siktedes forsvarer, ba retten løslatelse under fredagens fengslingsmøte.

– Han erkjenner ikke straffskyld i forhold til den alvorlige siktelsen som omhandler drapsforsøk, sier forsvareren til rb.no.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.