Politiet fikk melding om vinglete bil, rykket ut og fant en mann de mistenker for ruspåvirket kjøring.

Det var klokke 8.00 mandag politiet fikk melding om en vinglete bil på Odalsvegen.

«Bilen kjørte av veien ved Maurbråtagutua. En mann i bilen som tilsynelatende er uskadd. Mannen mistenkes for å være ruspåvirket og samarbeider dårlig. Framstilles legevakt for helsesjekk og nødvendige prøver», skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Bilføreren er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Han nektet også å fortelle hvem han var til politiet. Han hadde heller ikke gyldig førerkort og var i besittelse av narkotiske stoffer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.