Andersen overtar etter Tore Havstein som nå blir pensjonist etter å ha ledet bedrift i hele 26 år.

Den nye direktøren er 41 år gammel og født og oppvokst på Kløfta. Han er nå bosatt på Lillehammer og planlegger å togpendle til jobb.

Han kjenner Eidsvoll-bedriften godt fra før.

– Jeg jobbet der fra 2004 til 2008, og har etterpå fått tilsendt alt som er skrevet om bedriften fra mine foreldre på Kløfta, forteller han.

Andersen er utdannet både innen elektronikk, økonomi og administrasjon og kommer fra stillingen som fungerende leder for Oslo-avdelingen av det store, nordiske rådgivingsfirmaet Combitech.

Eidsvoll Electronics leverer teknologiske løsninger til forsvaret i flere land, blant annet til missilet som skal brukes på de nye jagerflyene F35, og til romfartsindustrien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.