Det er Kenneth Snekkerhaugen Dahl som har tatt de to bildene. Begge ble tatt i Eidsvoll 10. januar - med ett års mellomrom. Der kommer det tydelig fram hvor stor forskjellen er. På det ene er det full vinter. På det andre er det helt bart. Statsmeteorolog og NRK-værmelder John Smits har gode nyheter til alle dem som lengter etter vinteren.

- Natt til onsdag og onsdag kan det bli snø, først og fremst i høyere liggende områder. Periodevis kan det også komme på romerikssletta, men det er ikke sikkert det blir liggende. Mot helga er det ventet kuldegrader, så det som kommer av snø i høyden nå vil bli liggende, sier Smits til EUB.

- Betyr det skiføre i Nordåsen, Romeriksåsene, Skrukkelia og Brovoll, for å nevne noe?

- Ja, det gjør det. I Skrukkelia og på Brovoll har det vært skiføre siden november, og det vil bare bli ytterligere forbedret med snøfallet som er på vei nå. Snøen vil også gi muligheter for godt skiføre i Nordåsen og Romeriksåsene. Det er sårt etterlengtet, smiler John Smits.

LES OGSÅ: På denne vegen har det vært skiføre siden november

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.