Det pågår nå en miljøundersøkelse av Hurdalssjøen. Den skal kartlegge hvordan tilstanden er for fisken og hvordan plantelivet har det.

KARTLEGGING

Det pågår en omfattende kartlegging på fiske- og plantesamfunnet, særlig for å se hvilken effekt reguleringen har på naturmiljøet. Undersøkelsene er et ledd i oppfølgingen av vannforskriften.

På Nebbenes vil forsker Marit Mjelde gi en informasjon om miljøtilstanden for plantene i sjøen, forsker Åge Brabrand skal fortelle om miljøtilstanden for fiskesamfunnet, mens avdelingsleder i Glommens og Laagens Brukseierforening. Torbjørn Østdal, skal orientere om prøvereglement for sjøen.

Anja Winger, spesialrådgiver i Akershus fylkeskommune, skal ta for seg videre oppfølging av Hurdalssjøen.

Det er Hurdals ordfører, Runar Bålsrud, som er møteleder, og arrangementet er åpnet for alle.

LES OGSÅ: Vil selge 100 hytter med utsikt over Hurdalssjøen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.