I tredje kvartal lanserer Audi en ny stor SUV, Q8. Den er 499 centimeter lang, det vil si noe kortere enn Q7, samtidig er den bredere og lavere.

– SUV-er står høyt i kurs i vårt marked, og allerede første gang bilen ble vist som konsept, våknet interessen for Audi Q8 i Norge, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge, i en pressemelding.

Produsenten opplyser ikke hvilke motorer som blir tilgjengelige, men sier at bilen vil komme med mild hybridteknologi, basert på et 48-voltbatteri. Det betyr at bilen regenererer strøm på opptil 12 kilowatt ved bremsing, og at den kan kjøre elektrisk.

Den skal også ha gode egenskaper i terreng, med korte overheng og en bakkeklaring på 24,5 centimeter, som kan økes med 9 centimeter hvis bilen er utstyrt med adaptive luftfjærer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.