Staten har bestemt at dersom Avinor skal få bygge ut Oslo Lufthavn med en tredje rullebane, skal den ligge i Ullensaker.

For å sikre en profesjonell og god prosess for å ivareta Ullensaker kommunes innbyggere på best mulig måte har kommunen opprettet en egen prosjektorganisasjon. Terje Bartholsen skal lede det arbeidet.

KAPASITET

– Staten bestemmer om Avinor får bygge ut Oslo Lufthavn. Ullensaker har ingen beslutningsmyndighet. Dersom Staten bygger ut er det viktig at Ullensaker gjør det som skal til for å sikre et best mulig resultat, for dem som skal reise – og våre egne innbyggere. Terje er en kapasitet med stor erfaring på denne type prosjekter. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier ordfører Tom Staahle.

STORE PROSJEKTER

Terje Bartholsen har bred erfaring med planlegging og gjennomføring av store offentlige prosjekter, med særlig fokus på innbyggerinvolvering og dialog. Han har den siste tiden jobbet med reguleringsplan for Bane NOR og den nye Ringeriksbanen og E16 til Hønefoss, et prosjekt til 30 milliarder kroner. Han har hatt flere langvarige oppdrag for forsvarssektoren og hadde ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon for Forsvaret i forbindelse med at Avinor overtok ansvaret for drift av Bodø lufthavn i 2016.

SØRGE FOR SAMARBEID

Bartholsen har bakgrunn fra jussen og har nylig tatt en mastergrad i samfunnsvitenskap med fordypning i journalistikk. Han bor i Evenes, pendler og har i mange år vært en flittig bruker av Oslo Lufthavn på Gardermoen.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Ullensaker og de som bor her. Min viktigste oppgave er å sørge for et godt samarbeid med alle involverte, og kanskje særlig de ullsokningene som kan bli berørt av en utbygging. Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre innbyggerne et best mulig resultat, sier Terje Bartholsen.

Staten har ennå ikke besluttet om Avinor skal få bygge ut en tredje rullebane. Dersom arbeidet blir igangsatt, skal prosjektet stå ferdig i 2030.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.