–Bandene leverer over evne, og det ser ut til at de som har vært her har hatt det moro, sier arrangør Olaf Dønnum.

Det kjølige været på fredag sørget nok for noen begrensninger med tanke på oppmøte, men etter hvert tok stadig flere turen innom bakgården, og alt i alt er Dønnum fornøyd med gjennomføringen av midtsommerfestivalen.

–Det er ikke fullt her, men det er bra med folk og god stemning, forklarer han.

- KJEMPEOPPLEGG

Jan-Erik Nossum var en av dem som ikke lot en kjølig sommerkveld sette en stopper for den gode stemningen. Han hadde planer om å tilbringe hele fredagskvelden ved Lille Barolo, og var strålende fornøyd.

–Dette er helt topp. Et kjempeopplegg. Jeg kjenner mange som skal opptre, og det er veldig bra at de lokale dras fram på denne måten, sier Nossum.

–Stemningen er stigende, og jeg vet at det er flere som skal komme utover kvelden og i morgen, legger han til.

LES OGSÅ: Inviterer til musikk og moro

VÆRAVHENGIG

– Dette er litt væravhengig, og det var fortsatt litt lite folk da vi spilte, men vi har det gøy uansett, forteller Gøran Johansen fra Blacklands.

Det var Blacklands som åpnet festlighetene. Til tross for at det ikke var så mye som kunne minne om midtsommer fikk de med seg publikum, og sørget for at stemningen ble betraktelig bedre så snart musikken begynte.

STIGENDE STEMNING

Det var tydelig at stemningen kun ble bedre og bedre. Bjørn-Anders Foss Iversen var med fra begynnelsen på fredag, og etter hvert som tiden gikk og vinden stilnet ble det raskt mer liv.

–Plutselig dukker det opp så mye folk. Det er kjempebra musikk, god stemning og folk har det gøy, sier Iversen.

SPILLE FOR KJENTE

–Det er utrolig gøy å spille for de man kjenner. Vi storkoste oss på scenen, og dette er et sted der det er veldig bra å spille, sier gitarist

og bandleder i Thundering Voices, Daniel Vargas Pacheco,

UHØYTIDELIG

–Kvelden har vært helt topp. Det er veldig ålreit å stille opp når noe skjer i Sundet, forklarer Ann Kristin Roseth og Elin Vikse.

LES OGSÅ: 1000 på Eidsvoll-natt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.