Det var rb.no som først omtalte saken. Ifølge nettstedet eies firmaet av Steffen Nicolaysen og Ketil Medlie. Sistnevnte skal ha sagt opp jobben sin i sommer. De to drev også selskapet Autosalg Jessheim As. Det firmaet ble tvangsoppløst i fjor.

MANGLER OG UKLARHETER

Som bobestyrer er advokat Gjermund Pekeberg oppnevnt.

– Det er firmaets egen regnskapsfører som har krevd sin egen klient konkurs. Denne skal ha 1,9 millioner kroner utestående for utført arbeid, sier Pekeberg.

– Hvor stor er firmaets reelle gjeld, Pekeberg?

– Det vet jeg ikke, men det dreier seg totalt sett om ganske store beløp. Det flyter litt og er mange uklarheter rundt boet. Det blir en del jobb her for å skaffe oversikten, sier advokaten.

– Er det aktiva nok i boet til å dekke gjelden?

– Nei, det tror jeg bestemt ikke at det er. De ansatte er sikret den lønnen de har opptjent, pluss en måned, sier Pekeberg.

– Hvis firmaet hadde biler i kommisjonssalg eller til reparasjon – går disse inn i boet?

– De reelle eierne vil få bilene sine tilbake.

Pekeberg sier at firmaet i fjor hadde en omsetning på rundt 100 millioner kroner.

– Det har gått mange biler ut og inn i dette firmaet. Men også dette er uklart, sier bobestyreren.

Les også
Nyheter Det ble registrert 78 nyetableringer og 13 konkurser eller tvangsavviklinger i april.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.