Én person ble sendt til Ahus for sjekk etter en slåsskamp ved Esso-stasjonen ved Ringvegen på Jessheim natt til onsdag.

– Der var det klammeri mellom to parter med flere personer involvert. Én person klarte å låse seg inne på toalettet på bensinstasjonen. En bil kjørte også på ei bensinpumpe, forteller Arild Bråthen, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Han opplyser at hendelsen resulterte i flere reaksjoner for den mistenkte; kjøring i påvirket tilstand, kroppskrenkelse og kjøring uten gyldig førerkort. Den fornærmede er en mann i slutten av tenårene fra Eidsvoll, og den mistenkte er en mann i begynnelsen av 20-årene fra Ullensaker.

LES OGSÅ: Her er traktormysteriet endelig oppklart

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.