Meteorologisk institutt melder en overskyet grunnlovsdag på Øvre Romerike i år.

Allerede på onsdag kommer det et forvarsel om været på 17. mai.

– Det kommer skyvær innover på onsdag ettermiddag og kveld, og det kan være torden i været, sier statsmeteorolog Hanne Beate Skattør hos Meteorologisk institutt.

Risikoen er også helt klart til stede for bygevær på 17. mai – men ikke så mye at det burde ødelegge dagen.

– Det kan komme noen dråper på morgenen og på formiddagen, sier Skattør.

Nasjonaldagen ser altså ut til å gå inn i historien som en relativt grå og kjedelig dag.

– Det kan bli grått, men trist blir det ikke. Det er jo 17. mai, sier statsmeteorologen.

Hun kan også røpe med litt forsiktig optimisme, at det er en liten sjanse for at det bedrer seg utover dagen.

– Mulighetene er også der for at det kan sprekke opp litt i skylaget utover dagen, slik at det blir litt sol, forklarer Skattør.

SJEKK VÆRET FORTLØPENDE PÅ EUB.NO

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.