I formannskapet gikk politikerne enstemmig inn for å tillate bygging på inntil åtte etasjer på vestsiden av Trondheimsvegen på Råholt i forbindelse med behandlingen av kommunedelplanen for Råholt. Det er gode nyheter for daglig leder Ove Martin Trøen og Godeland Boligutvikling AS.

Da EUB skrev om deres planer på vestsiden av Trondheimsvegen på Råholt – mellom avkjøringen til boligfeltet Kroken og sykkelbutikken The Duke Sport – sist (22. september), eide de eiendommene Trondheimsvegen 198, 200, 206 og Kroken 1B. Nå står de oppført med ytterligere to, nemlig Trondheimsvegen 199 og Kroken 39.

– Vi har fått med oss det politiske vedtaket, og opplever det som svært positivt. Her har politikerne tatt en riktig avgjørelse, spesielt i forhold til utnyttelse av de sentrumsnære områdene. Det er viktig, som vi nå gjør, å utvikle de sentrumsnære og eksisterende eiendommene. På den måten unngår vi å legge beslag på dyrket mark. Det har også vært i tråd med kommunens intensjon. Vi opplever også at vårt område nå ligger inn der de ser for seg at det skal utvikles inntil åtte etasjer, sier Ove Martin Trøen til EUB.

Han håper å komme i gang raskest mulig.

– I tillegg til boliger, ønsker vi oss en framtidsrettet dagligvarebutikk i området. Vi ser også for oss kafeer, spisesteder og kanskje servicefunksjoner som frisør. Vi skal lage et attraktivt område å bo i der, og ser også for oss snøsmelteanlegg i fortauene, et sameie utstyrt med elsykler og miljøfokus, sier Ove Martin Trøen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.