– Hotellmarkedet rundt Oslo Lufthavn er et viktig satsingsområde for Nordic Choice Hotels. Med utbyggingen av Quality Airport Hotel Gardermoen kan vi tilby gjestene et konferansehotell i verdensklasse, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Over 1.000 inviterte gjester feiret nylig innvielsen av det nye hotellet rett ved flyplassen. Utbyggingen og totalrenoveringen tok ett år og totalt ble det investert 350 millioner kroner. Nå er hotellet oppgradert med ny nordisk drakt og utvidet med flere fasiliteter. Det klare målet for hotellet er å vinne konferansekampen. Det er pensjonsselskapet KLP som eier eiendommen. De har investert over 300 millioner kroner til totalrenovering og hotellutvidelse.

Nå har det lokale hotellet 455 hotellrom, 500 kvadratmeter utstillingsområde og en 700 kvadratmeter stor kongressal.

Rappellerte ned vegg

– I tillegg kan gjestene nyte norsk natur rett utenfor hotelltrappa. Her kan man ta seg en løpetur i marka før frokost. Det er det ikke mange flyplasshoteller som kan skilte med, sier Stordalen, som benyttet anledningen til å rappellere ned én av veggene på hotellet. De frammøtte ble også underholdt av DJ-en Matoma og kveldens konferansier Herman Flesvig.

Hotellet har allerede solgt mer enn 50 prosent av prognosen for 2019. EUB får opplyst at de – med etterspørselen som er nå – trolig vil doble omsetningen i 2020 sammenlignet med 2016.

– Flyplassene er de nye knutepunktene, og de neste årene vil markedet på Gardermoen bli desto større. Ved siden av hotellet bygges det en 5.000 dekar stor næringspark, som vil bety opp mot 40.000 arbeidsplasser. I tillegg er det få minutters kjøring til Oslo Lufthavn, E6 er rett utenfor døren og natur og turområder i umiddelbar nærhet, sier Anne Margrethe Tveit, hotelldirektør.

Første hotellet

Quality Airport Hotel Gardermoen er det første konferansehotellet som ble bygget i Gardermoen-området tilbake i 1986. Siden den gang har hotellet vært gjennom ytterligere tre utvidelser.

– Målet er at utenlandske gjester skal føle at de har opplevd Norge selv om de ikke beveger seg utenfor hotellet, sier Tveit.

– Vi er sammen med Nordic Choice Hotels godt fornøyd med det ferdige resultatet, sier Christopher Raanaas, direktør for hotellforvaltning i KLP Eiendom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.