Harald Bjerknes har sluttet som administrerende direktør i Finsbråten og skal jobbe hos Nortura.

Bjerknes har ledet Finsbråten gjennom tøff tid med effektivisering og nedleggelse av Eidsvoll-produksjon.

– Jobben i Finsbråten er ferdiggjort for min del. Nå er vi gjeldfrie og har skapt et trygt og godt alternativ til andre bedrifter i markedet. Dessverre resulterte det i at vi har måttet effektivisere produksjonen på grunn av konkurransesituasjonen i norsk næringsmiddelindustri. Jeg er svært tilfreds med jobben vi sammen har gjort med de ansatte på Eidsvoll, sier Harald Bjerknes til EUB. 1. august starter han i den nye jobben i Nortura. Han får en betydelig rolle i ett av Norges største næringsmiddelselskap. Han får salgsansvaret og gleder seg til å begynne.

– Noen vil sikkert reagere på at du går til konkurrenten etter en tøff tid i Finsbråten. Hva vil du si til dem?

– Grunnlaget for å drive på Eidsvoll er ikke til stede lenger, og da er det naturlig at jeg også finner på andre utfordringer, svarer Bjerknes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.